Inception!

Helt awesome film! Sjukt bra och fantastiska action scener!

Jag tycket att filmen va bra, verkligen värd att se, rekomendear den stort till alla som gillar lite "kluriga" filmer.
Man kunnde inte sitta och sova under filmen, för då missade man massa. Men slutet !! Jag tänker fortfarande på det, se den och ni kommer med göra det.




Trött.

Jag har gett upp mina drömmar som servitris. Kommre nog aldrig jobba som det mer än om det är sån som det va igår, då vi skulle hälla upp vin, öl eller cider, servera efterrätten och plocka bort taldrikarna och hålla koll på buffen. Det va tungt och jobbigt men ändå kul. Det va 1100 gäster och 14 i serveringen, då snackar vi mycker jobb. Jobbade mellan 4 och halv 12 tror jag det blev.

Gick och la mig vid halv 1 igår och blev väkt halv halv 2, ont i hela kroppen, benen och vänster armen.

Känns som att jag bara gnäller nu.

Ikväll ska vi på bio, ska se Inception, äntligen! HAHA


Ha det bra! 



Bild på mig och Sara!


Igår kväll.

Igår var det jukt kul!

Lärde känna tjejerna ännu bättre och hade verkligen kul. De flesta stack vid halv 12 men jag och Sofia och Thea (hon som hade festen) stannade till 10 i 1 då vi stack till stan. I stan träffade vi Dejan och Dennis och lite annat folk, och så tänkte vi att vi skulle försöka komma in på the Corner, men det va poliser utanför, så vi ville inte bli tagna. Sofia stackar är inte 18 än.

Så vi gick till Asian. Utan för där såg jag Tilda och Miranda. och Medans jag ståd och snackade med de gick Sofia och Thea, in på Asian. Sen vid halv 2 måste thea ta bussen hem så jag följer henne till österskans och sen försöker jag få tag på Tilda elr Sofia. Möter Sofia och de på Stora Torg, och vi planerar att dra in på 3 Hjärtan, men de skulle stänga så vi fick inte komma in. 

Så vi går och sätter oss på Donken, får en hamburgare och tar bussen hem 20 i 3. Hemma halv 4, sov. Nu ska jag sova lite till hade jag tänk, ska jobba idag vid 4, så nu blir det att vila.


Ha det bra.



jag och Sofia innan vi drar till stan.

fredag.

FREEEEDAG!! NAJS! HELG!
HAHA ikväll ska vi till en klass kompis och ha lite trevligt. Men jag ska inte dit fören vid 8, lovade att äta hemma idag. och det blir Wokat. Kenes mat hemma. HAHA.

Men innan jag ska äta ska jag vila lite, kan ju inte säga att skolan tar på mina krafter, men ändå är jag helt slut.
Och jag hade tänk vara pigg imon, ska nämligen jobba. Det ska vara ngn fest, för typ 1000 pers och jag och några till från skolan ska jobba. Kan nog bli lite kul. Fick ganska bra timlön och jobbara bara mellan 4-11.

Sen har jag och Hanna gått lite på stan idag och kollat lite, hon och jag har en idé, fast vet inte om det kommer bli av, men hoppas. 

Nu blir det dejt med mina underbara kuddar, hörs. Ha det bra !




Inte min dag...

Hittils har detta inte varit min dag.
Höll på att försova mig, hoppade upp ur sängen klockan 7! Helt ny vaken, annars brukar jag ställa klockan på halv 7 så jag har lite tid på mig att vakna på. Så jag skyndar mig upp och fixar mig, byter om och plattar håret. Sen springer jag till bussen. Sitter på bussen och är jätte förskyld.
Sen kommer jag till skolan, men då är jag ledig idag. JAG HAR STRESSAT IHJÄL MIG OCH ÄR LEDIG!! Så sur jag blir, så jag sticker från skolan och skulle åka till köörskolan, men då har den stängt och öppnar inte fören 10.
Sara smsar och säger att de med är lediga så då sitter hon och jag på stan och väntar på bussen, och sen åker vi hem.

Hemma såg jag äntligen klart filmen Dear John. Helt okje film.

Ha det bra.



sara och jag i skolan förra året?


Onsdag

WOW !! Snacka okm variation på rubrikerna..

Iaf sitter hemma med en kladdkaka som jga precis bakat ! Gott för jag är så otroligt hungrig.

Skolan idag va seg.. Jätte trött på morgonen, och seg och ont i huvet, perfekt dag för skolan. Men när jag fick reda på att Hanna byter till våran klass på måndag blev jag glad. "Hanna och Amanda back in A!"

Så nu funderar jag på att lägga mig i soffan ch vänta på att Tilda ska smsa, fast det smset kommer nog vid typ 8? Hon är lite seg den tjockisen.  Fast jag försår om hon vill vara hemma hos sin pappa, för han pch hans nya har fått världens sötaste lilla flicka. Man dööör när man ser henne, så underbart söt ! Sötare än socker!

KLADDKAKAN VA PERFEKT!! Ha det bra.


Tisdag.

Helt okej dag i skolan idag, inte överdrivet kul, och inte piss tråkigt.

Nu sitter jag och väntar på att Tilda ska smsa, så vi kan gå ut lite, eftersom denna underbara tjejen bor på min gata nu i 3 veckor. LYCKA!! Annars går hon på munkagård, långt borta. Så det är kul att hon är här.
Fast i väntan på henne ska jag nog se film, Dear John. 

Så ha det bra.



Bjuder på bilden, ser efterbliven ut.

Måndagkväll

sitter i min säng och ska snart sova. Har ingen vettigt att skriva, så vi köe på en lista. 

Dagens humör: Halv trött, glad!
Dagens borde: Sova.
Dagens vill ha i allmänhet: lite sol.
Dagens materiella vill ha: nytt smink.
Dagens beroende: Cocaine !! Låten med nomy.
Dagens längtan: TORSDAG! Ska nog träffa kusninen då.
Dagens klädsel: jeans, svart linne och puma tröja.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: ner släppt.
Dagens låt: Cocaine - nomy elr Fanta och Rosé !
Dagens saknad: Elina! <3
Dagens dummaste: HAHAH finns mycket.
Dagens misslyckande: Att gå av bussen.
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Inget, paj och våfflor.
Dagens mat: falukorv och potatis mos i skolan, hemma våfflor.


Där har vi det. Börjar 8 imon så dax att sova nu.
Ha det bra!


Min saknade tvilling! ♥


Tråkig kväll med Sofia på Facebook..

HAHHA jag och Sofia hade inte den roligaste kvällen idag, men satt gämte varandra med varsin datan och chattade, resultatet. ALLT ÄR PÅ SKOJ!







Lite tidigare..





HAHAHA så här kul hade vi ikväll.

Sov gott och ha det bra!

Oskar Linnros

Jag och Hanna va och såg Oskar Linnros idag, en gratis konsert på stan. Ångrar inte att vi gick, fyf*n vad kul vi hade.  Alla, verkligen alla som va där kunnde alla texter och stod och hoppade och va skit glada och jag och Hanna försökte hänga på. Alla stod runt om oss och höll upp händerna, hoppade sjöng, skrek och va skit glada. Måste ha sett kul ut, men sen börjar han sjunga "Från och med du" (nu) enligt Hanna, ska jag vara ärlig vet jag inte vad han sjunger. Men nu står vi och hoppar och skriker med.


Lite bilder med, om de nu blev bra.. HAHA.



vi kör med den. Ha det så bra.

PoF

HAHA, vi ska göra projekt arbete och sa att allt skulle bli lättare om hon va kvar i halmstad.. detta avaret fivk man av henne..


Nektarin..

Mamma har köpt hem nektariner, jag trodde det va persikor..
jag åt en sån för ett tag sen, tyckte att den va välfigt hård, sen insåg jag att det va känrna jag bet i, sen tappar jag den, och då slänger jag den, och sen när jag slängt den får jag allergi.. BRA GJORT AMANDA.. elr inte.
HAHAH men det känns så typiskt mig..  HAHHA skattar bar åt det nu.


Skola.

Idag klockan 10 började skolan, sen klockan fem i halv 11 slutade vi.. 25 min skola. Nödvändigt.
Sen stack vi och åt kina mat, och sen hem, så spännande har allt varit idag.
Nu fundera jag på att lägga mig i soffan, är skit trött. Sen att veta att jag börjar 10 över 8 imon gör inte saken bättre.. Sen lika dant på fredag med. Mjukstart? njaa..

Ha det bra!


bild från Dejans fest.. Jag ser lagom stel ut...

Frisk!

Nu är datan tbx och inget virus.

Denna helgen har varit awsome! Dejans fest ägde! och sen lisegerg igår! Så kul vi hade! KANONEN, ÄLSKAR ! och Balder i ösregn gör ont.. HAHA, vi gick runt helt dygnsura, det va väl inte så kul men allt annat va skit kul. 

På onsdag börjar skolan, ska bli helt okje, kommer kännas konstigt att inte gå i min B klass, men vad ska man göra? Lika bra att gilla läget, bara 1 år sen studenten.



Virus..

Min data har visrus så jag får inte annvända den.. Eller det går inte att använda den, så ajg sitter med mamma och pappas data nu, därför jag inte bloggat så mycket, och jag har inte haft tid.

Ikvälll fyller Dejan år, då blir det fest! Så jag sitter hemma och sminkar mig lite nu, för att sen åka till Mongo, och byta om och fixa håret. Får se om vi fixar en bild sen elr inte.  Men nu sak jag sminka klart mig, får se när ajg uppdaterar nästa gång. PUSSS!!

Ha det bra!  




Fest bild får i höstas. ÄLSAKR DEN !!!

Igår

Igår va jag på dejt hos Sofia. MYSIGT!!

Chees balls, Cola och Hata Göteborg. Man kan inte se den utan att skratta, det går inte.
Sen satte vi på "World tour of Skåne" med Johan Glans, då kunde vi inte heller hålla oss för skratt. HAHAHA sen vid 4 somnade vi nog, och jagg skulle upp halv 9..  Men jag fixade det.

Nu ska jga se film och sen sova hade jag tänkt.

HA det bra !

Tacos !

Jag ärså sugen på Tacos!!!
Drömde att jag och en klasskompis gick runt i olika hus och lägenheter och frågade efter det. Då är man sugen. HAHA, men sen när vi hittat allt vaknade jag så jag fick inte äta det.. Då blir man ledesn.. Men ska till Sofia idag se hata göteborg och äta chees balls, bara för att vi måste göra det en gång varje sommar. Där får jag kanske tacos, för det brukar jag alltid äta där. GOTT !



HA det bra!

regn..

Jag vill inte se ut! Det har regnat hela dagen och det är helt grått ute.. Deprimerande!

Så jag funderar på att sätta på en film.. Tror det bli I love you Phillip Morris. Med Jim Carrey? Eller någon annan.. Den hade inte text, jobbigt då.
HAHA, men jag sipper iaf att se ut.





tycker att det ska se ut såhär ! ^^


Jesper är hemma..

Och vi är ändå glada, HAHA! Han verkade inte så trött nu när jag kom hem vid halv 12.
Men han har föjt mina fotspår, han ser på SOLSIDAN ! Jag har nog varit så lycklig innna. HEHE. Skämtåsido..
Får ta och snacka lite med han imon om hur han haft det, fast jag tror han haft det bra.

Orkar inte skriva mer nu, blir kanske att se film eller bara sova.



favorit bilden på mig och jesper ♥


Fredag.

Nu ska jag snart sticka hemifrån, ska träffa Hanna.
Det är skit väder ute, men hon ville jag skulle ta med badkläder.. undra vad hon vill. HAHA, sist hon och jag badade på en kväll inte för att det är det nu, men sist tappade hon sin husnyckel och jag min mobil.. HAHAHAHA.
Hoppas inte det händer igen.. Fast tidigare den dagen hade vi med träffat Peter Sipen. HAHA, den dagen va bara för bra.

Så snart sticker jag och träffar henne. Ha det bra!



Hanna Peter Sipen och jag på Tylösand, typ 3 år sedan..



På kvällen.. jag tappar mobilen och Hanna sin ENDA husnyckel.. fanns ingen extra till nyckel alls..

Dagens ord

Dagens ord är: LAMT!

HAHA, det har jag och sofia gått runt och sagt hela dagen, och skrattar bara åt det... Lamt

Fast sen hittade jag något som inte va lamt, SOLSIDAN. HAHAHA ja älskar det. Sitter och kolla på säsong ett nu, gav upp prison brake, det började bli lamt. Det är bara kul de första 2 säsongerna. Så nu SOLSIDAN.

HAHA, sov gott <3



Lam bild på mig och Sofia.

förlåt!

Jag har inte tid lust och ork att blogga..

Men nu kommer ett kort inlägg.

Sitter och kollar prison break, säsong 3. Kan ju säga att pulsen är lika hög nu som efter att jag sprungit en runda, så spännande är det! HAHA, sen annars har det inte hänt så mycket. Köpte inget i köpenhamn. Hittade inget, gick hela ströget utan att köpa något, haha, bra att sprade pengar iaf.

Nu blir det sex and the city 2 med mamma.

Ha det bra !





tar den bilden igen, orkar inte leta.


Måndag!

Igår va det rix fm. Inget överdrivet kul änå va vi i stan till typ 10..
Det fanns sockervadd och munkar, jag och Sofia ÄLSKAR! HAHA, precis som 2 bebisar, undra hur det kommer gå för oss 2 när vi ska till Liseberg, Det kommer bli kul.
Ja, sen hände inte så mke mer, och nu sitter jag hemma, har huvudverk och trött..

Imon blir det iaf Köpenhamn, shoppa! 

Ha det bra!


Jag och Elina..



Hittade denna bilden, en msn konveration mellan oss 2.. Låt bilderna smilysarna tala för sig själva.

RSS 2.0