23.45

HAHA 2345 xD lagom kul. Lagom trött..

Har nästan precis kommit hem från Marinfestivlalen, där jag va med Hanna, Kul och mysigt. Det regnade inte alls! LYCKA!! Och det va inte så jätte kallt. Hoppas att det är uppehåll imon med, då är det rix fm. Då ska jag och Sofia äta massa munkar, det är typ det bästa med marinfestivalen. DOOONUTS!!! HAHA, tur att det bara är en gång om året.

Imon åker Jesper med på träningsläger, och kommer vara borta tills på fredag. HAHA, sen på fredag när han kommer hem är han helt slut.. Stackan, 3 träningspass om dagen, Fast det är ju frivilligt, att åka dit asså. Hoppas iaf att kan kommer ha kul.




Favorit bilden på oss!

GOD NATT!

Lördag

Funderar på att börja fixa mig, men orkar inte.. Elina har samma problem, känns skönt att veta det. HAHA, vi är nog väldigt lata av oss..

Idag är det iaf fint väder, eller bättre än igår, det ösregnade hela dagen igår, så ikväll fundrara jag på att dra till stan med Sofia, eller Hanna. Om nu det inte ösregnar, är ju inte så kul att vara på Marinfrestivalen om det regnar skit mycket.

Jag har egentligen inget att skriva, så tror jag slutar nu.  NU ksa jag fixa mig, eller iaf klä på mig, sen blir det nog Prison Break.



HA det BRA!


Igår..

Igår blev det mycket, börjarde i free port där köpte jag en Paris Hilton parfym, "just me" i hjärtform.
Stackars Hanna hittade inget så hon frågade sin kille om vi inte vi kunde köra till Lager 157. Där har jag aldrig varit innan, så för mig va det något nytt. Där hittade jag en Levis tröja, trosor och armband.
Sen vid 8 körde vi därifrån, så va hemma runt halv 12, cirka. Jag har inte orkat ta bild på sakerna, känner mig för trött för det.. HEHE,
För inatt när jag skulle sova blåste det så mycket ute och jag vaknade vid 4 av att mitt fönster slog igen, och då vaknade jag med ett ryck. Sen låg jag vaken till typ 7 imorse, för jag inte kunnde somna om.. Stackars mig.
Sen idag har jag städat mitt rum/ resat ut lite saker, tog runt 3 timmar. HAHA så mycket saker har jag.

Nu sitter jag i soffan med lillebror och kollar på någon film, får se om jag bloggar mer idag eller inte..



Ha Det Bra !


Så här..

Så här kan det med se ut på facebook, Gissar på att Emo hade tråkigt..
Så snäll är han, fast fattar inte hur han kom in på min..


Freeport

Idag blir det kungsbaka, Hanna ringde och frågade om jag ville med. Klart jag vill det!
Har ändå inget bättre för mig idag. Så snart kommer de hoppas jag på.. Hanna ska sminka sig, hennes killes kompis ska ta ut pengar, ja, de kan ta ett tag. Men det gör inget, jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig. Leggings eller shorts, eller vad jag ska ha för tröja. Ilandsproblem.. HAHAH
Nu måste jag klä på mig innan de kommer.
Ha det bra !



Kepsen som kommer försvinnna... Undra vem som tar den från vem...


Trött..

Tänkte blogga, men har inget att skriva. Tror det blir att lägga sig i sängen och kolla prison break, det börjar bli spännande nu! SES !

Vad tror ni?



Att färga håret från mitt blonda till sån färg som hms modell har?

Mobiler...

Kollar på ny mobil, det är ju alltid kul med det likssom. Ända problemet är att det finns bara typ toutch mobiler, och det vill jag inte ha.. Visst jätte kul med en bra mobil, men jag har inte så mycker pengar, och jag vill inte betala massa pengar för en mobil, som ändå krånglar.. För på ngt sätt lyckas ALLA mina mobiler krångla.
Sen det med att ha en Iphone eller något annat liknade är inte heller så jätte lockande, det är något med Iphone jag inte gillar, men jag kan inte sätta fingret på det. Emo har en Iphone men det känns bara inte som min grej..
Aja, jag har ett tag till på mig att leta mobil, får väl se vad jag hittar.




Snart borta?

Jag är så het, så het...

¨ 

HAHA, skämt åsido..Lyssnade på Björn Rosenström och hade på mig detta.. HAHAH

Måndag!

Och jag har inte uppdaterat sen i fredes, då vi va i helsingborg och Ikea. Efter det åkte jag hem till Emo, och han är så elak, så han skrämmer upp mig för han sätter på paranormal activity, och där sitter jag under täcket skit rädd...
På lördagen åker vi till stan vid och sen åker jag hem och äter och fixar mig lite för att sen åka till stan för att festa, kulkul. Trevligt folk och allmänt kul. Jag och sofia sättre på massa green day låtar, och blir helt knäsvaga ! Drömmer oss bort och är tbx på ullevi. Sen vid halv 2 går jag och sofia ut och möter emo och hans kompis, och sen försvinner de igen. Helt plötsligt är de helt borta, så jag och Sofia går till stan för att möta Amanda. 20 i 3 tar vi bussen hem.
Vaknar på söndagen vid 12, går upp och äter frukost, och bara tar det lugnt, och sen vid halv 4 åker jag hem, precis när jag kommit till frösakull smsar emo och frågar om han kan sova med mig.. Så det är bara att cykla ner och möta han. Sen stack han imorse vid 11, och jag är kvar hemma, men klockan 4 ska jag till stan och övningsköra, i rusningstrafiken. Usch, hoppas att det blir bra och att jag inte får panik, av alla bilar..


Ha det bra.


God morgon!

Klockan är 10, jag sitter i min säng och äter frukost. För om typ en halvtimme åker vi till helsingborg, IKEA, och shoppa. KUL! HAHA, blev väckt av att de sa att om en timme åker vi. HAHA, lagom trött då. Skit samma, blir shopping idag.
Sen åker jag till Emo ikväll, vet inte när jag kommer hem därifrån.. men det blir någon gång. HAHHA.

Ja, jag är lite trött, Ha det bra.


Lätt skrämd?

Jag går ner i källarn, ska lägga lite kläder i tvätte, kommer ner, går in i tvättstugan, hoppar till, ser någon i tvättstugan blir skit rädd.. Det är min lille bror jag ser, han blir ännu mer rädd än mig... HAHAH, så lättskrämda är vi..Låter inte så bra. 


Slö..

just nu ligger jag i min säng, i min green day tröja och hot pants, om någon ville veta. Va på stan med Mongo, hade skit kul, mycket skratt och annat kul. Åt glass och satt i solen och tog det lungt.

Funderar på att städa mittt rum, har ganska mycket saker framme, massa kläder och glas och annan skit som hamnar på rumet, tror inte att jag ska visa bild på hur det ser ut, men kan säga att man kommer knappt fram utan att trampa på något, HAHA. Det blir nog att städa. Jippi, jag hatar att städa, men jag gillar inte heller att det att det ska se ut som en svinstia, så då städar jag heller.. HAHA. Om jag börjar vid 7 är det nog klart vid 10? HAHA, så snabb är jag.

Ha det.. 


Stan!

God Morgon! Klockan är kvart i 11 och jag sitter helt på klädd och klar, för ska snart till stan och träffa Mongo! Vad som händer sen idag vet man aldrig, iaf inte om jag ska vara med henne.

Måste rusa till bussen nu, Ha det så bra !


FJORTIS BILD !!

Spindar..

hur hittar de in i rummet? De gömmer sig överallt, och komemr fram när man lyfter på något klädesplagg, spindlen gömmer sig under sängen och jag blir skit rädd. Visste ni att man sväljer cirka 9 spindlar om året när man sover!? Kanske att det va 14 tilloch med.. Fatta mycket!

Smsar med Elina nu, saknar min tvilling! Vi snacka om att jag ska komma till henne, eller et är bestämt att jag ska till henne, någon gång, på något sätt.. klart vi kommer fixa det! 
Senaste smset: "Jag har en bra idé, fixar en lappkåta bsom du kan sova i, om du inte vet vad det är googla det." HAHHA klart jag gjorde det, och vad ser jag... Ett tält, ett indian tält typ..



Ett sånt! HAHAH, Elina. tror du verkligen det själv?

Elina sa att hon kunnde fixa en ren som sällskap med, kommer för att träffa henne, och får en ren.. Snällt
HA det bra, började med spindlar slutar med renar. HAHAHA

Tjja!

Idag är det onsdag, jag har inte bloggat sedan i måndes. Iaf imåndag åkte ajg ju till Linnea med babbi, Amand och jag, och hade det mysitg, satt och spelade spel gick ut i skogen och eldade. Sen hem och såg film. Sen sov vi. På tisdagen åkte jag och Amanda från Linnea vid 20 i 11, och åkte hem till Amanda och såg film, för att jag väntade på att min buss skulle komma. Så vid 1 åkte jag hem, då smsade Tilda och kom hem till mig ett litet tag.
Sen åkte jag till stan vid 4, och träffade Sofia, och sen hennes kille och hans kompisar. Vid halv 5 åkte hon och jag från stan, hem till henne, och åt, sen cyklade vi och badade vid 7. Sen köpte vi chees balls och åkte hem. Hemma va det sängen som lockade, såg prison break och sov, sov i 12 timmar, sen kom mamma och väkte mig, idag blir det teori och att bara vara hemma.

Ha det bra.


Jag älskar...

Jag älskar min klass! Ska snart till en klasskompis och sova där, blir lite tjejeor från klassen. Snacka om att rädda min dag ! Kärlek till HR08BÄST!

Bara för det blir det lite bilder på oss.









tog de som fanns i arkivet. HA det bra!


Måndag!

Klockan är snart 1, och det är inte så fint väder ute. Vet inte riktigt vad som händer idag, Agnes sa att vi skulle träffas och det är klart jag gör det.  Hoppas bara på att hon vaknar snart med, gör hon inte det får jag väl sticka till stan ändå.. Sitta på körskolan och öva lite teori.

Jag är sugen på energi dricka, typ power king eller red bull! Kolla här vad Emo har för keps, nästan så att jag borde ta den..  hehe är han inte snäll gör jag det.




Nu är det mat, hörs någon gång!


Söndag.

Vaknade vid 12 idag, men jag har inte haft något att skriva om, ligger i min säng och lyssnar på björn rosenström för hans texter äger! Och man tänker alltid på sommar när man hör hans låtar. Sen har jag ett annat problem, jag är så grymt sugen på jordgubbar, men vi har inga hemma.. Får gå upp och leta efter något snart. När jag orkar resa mig.HAHA, känner mig så lat idag. ovanligt.. NEJ!



Men idag ska jag plugga teori! till körkortet. Ute !


Fest!

Precis kommit hem från en 18 fest! KUL! Massa roligt folk, hade skit kul. Träffade en kompis från Falkenberg som är i halmstad nu, Han som sjöng så underbart bra! En riktigt underbar person, sjunger så bra att man bara smällter. Så satt och snackade lite med han, och massa annat roligt folk. Snacka om en perfekt lyckad kväll! Söta Yasmine som hade festen hade köpt mat till alla, 50 korvar att grilla ! Tror inte att det gick åt. Så söt är hon!!



haha, bild på mig och yasmine förra året. ♥


Sen hämtade mamma och pappa mig och jag fick reda på att en son till mamma och pappas kompisar dog igår, bara 8 år gammal! Världen är orättvis!! Iaf lilla killen, VILA I FRID! ♥

just nu..

Just nu sitter jag och emo i källarn, han tar sönder sin data och jag äter nudlar!
Han har försökt få igång den sedan i torsdes men lyckas lagom bra. Låter han fixa det själv, annars blir han bara sur.

Inatt gjorde jag något jag inte gjort under de 16 åren jag bort här, sov i källarn. ERKÄNN TUFFT!!

HA DET!


emo mobbar min blogg... cutcut

Jag och Emo..



Haha, tog på mig hans byxor och tjocktröja, HAHA så kul har vi ibland !


Bilder..

haha.. Bilder på mig pappa och jesper. HAHAHA älskar!





Tja, vi är smarta!


Syskon kärlek ♥


HAHA, så här kul hade vi idag innan vi stack till stan och skulle äta kina mat, och köpa shorts.
och om alla vill veta är min fot och arm svullna..J**la mygg, värsta mördar mygg!!
Nu tänker jag gå och mobba emo lite. Tönten kollar på star gate med min lille bror.


FY!

Nu är jag hemma igen, har varit borta sen tisdags hos emo.
Sammanfattat av dessa dagarna: godis, moppe, film, marknad, bad och chillat, mitt ute i ingenstans. haha så skönt.

Nu ska vi nog snart se eclipse, ha det.  MER IMON!!

13/7

Idag är det tisdag... Ska till stan och träffa Sofia. Sen åker jag till Emo, det var marknad där eller ja något sånt.

Inatt va det åska! Mysigt, älskar att ligga i mitt rum och kolla ut på åskan och blixtarna. Det slog ner en blixt och åska, och sen började hem telefonen ringa, det va inte så kul.. Och att vakan av att mobilen ringer ät inte heller så kul, Iaf va det emo som ringde och skulle förklara hur jag ska ta bussen idag, haha som en liten mamma.
Han blev chockad att jag låg och sov, klockan va inte ens mycket, halv 11. Tack att du väckte mig iaf, du kommer inte få det lätt inatt, HAHA, jag ska vara pain in the ass inattt.. MOHAHAHHA!! HAHAHHA, jag är trött..

Jag har 2 skiiit stora myggbett på ryggen med, de kliar och är typ illröda.. jävla mygg!

Dagen facebook grupp: Vi som tycker att myggorna ska skaffa sig ett ligg och sluta suga. Så sant så!

Nej, nu blir det att fixa mig lite, och fundera på vad jag ska ha på mig, det ser ut att vara molnigt ute, fast varmt? vet inte, har inte varit ute idag, aja.
Ha det bra, hörs nog imon.



11/ 7

Idag har varit en vaaarm dag! runt 30 grader! ÄLSKAR! Låg och solade ett tag, sen stack jag till stan, skulle det bli men slutade hos min kusinen, mycket skratt och snack.

Och en annan sak, idag när jag hoppade på bussen till Agnes började busschauffören snacka med mig..

Busschauffören: Jasså Amanda, du ska till Trönninge.
Jag: Jaa... (låter väldigt osäker)
Busschauffören: Vad säger din pappa om detta då?
Jag: Han säger nog inte så mycket, han är ju själv uppvuxen där.
Busschauffören: Jaha, då är det nog lungt.
Jag: Ja, vi kan ju hoppas, det..
Busschauffören: Du känner inte igen mig va?
Jag: Nej, det gör jag inte.. förlåt.
Busschauffören: Din pappas gammla kompis.

HAHA, så kan det gå ibland.



Sms..

HAHA, på natten har jag sämst humor.

SMS:Händer?
Jag: Fötter?
SMS: VA?
JAG: FULL?

HAHAHAHAHA, så kul hade jag igår...


Citat av pappa..

jag min pappa och lillebror spelar boul.
Pappa: Det viktigaste är inte att vinna, det viktigaste är att inte Jesper vinner.!

Nu blir det kubb, vi hittade det.

köp aldrig...

Köp aldrig denna mobilen!! Köpte den i mars förra året, och har krånglat typ hela tiden sendan dess, har varit innen på lagning typ 5 gånger, alltid samma problem! Den stänger av sig själv, hänger sig, slutar skicka och ta emot sms, slutar ta emot samtal.. En skit mobil!


Usch..

Jag hålelr på att bli sjuk nu, ont i halsen, näsan riner och huvudet dunkar. Precis vad jag har längat efter.. Hur kan man bli sjuk på sommare??
En annan dålig sak just nu är att min mobil krånglar, kan inte ta emot  eller skicka sms, och inte heller ringa då.
Kan det bli bättre? Tror knappt det. Usch!

Hoppas nu mår bättre än mig! Ha det bra.

Min snyggin är tbx

Fast undra om filmen är bra, den verkar lite konstig som alla hans andra filmer, fast den verkar välgjord.

Förhands titt på Inception!


I brist på annat..

39 onödiga frågor

1. Det första du tvättar i duschen?
Fötterna.
2. Gillar du kaffe?
Nej, usch.. 
3. Hur mår du just NU?
Trött, men annars bra!
4. Berätta om din senaste dröm.
Jag komemr inte ihåg den.
5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
Nej.
6. Vad vill du ha just nu?
Mat, fast pappa hålelr på med det nu.  
7. Har du räknat till 1000 någon gång?
Nej?
8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
Beror på va det ät för glass.
9. Använder du smileys?
JAA! Annar tror man att jag är sur.
10. Har du träffat någon kändis?
Inte vad jag vet.
11. Gillar du keso?
Nja..
12. Vilken låt hade du sist i huvud senast?
Cutcutcut. hahaha, från helgen
13. Hur många länder har du besökt?
Ett antal, vet inte exakt och jag orkar inte räkna upp de nu.
14. Är dina föräldrar stränga?
Ibland, men det är inte ofta.
15. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
Självklart!
16. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
Euhm.. nej? Jag är inte ens i mitt rum.
17. Brukar du hyra film?
Inte längre, gjorde det jätte mycker förra sommarn.
18. Var kommer du vara på Lördag?
Med Sofia någonstans, hahah, man vet aldrig ed oss.
19. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Nej, men var i USA ett halv år tidigare.
20. Vad åt du till lunch?
Makaroner.
21. Har du lockigt hår?
Nja, fast jag plattar det.
22. När grät du senast?
Minns inte.
23. Har du gått in i en vägg någon gång?
haha ja
24. Favoritårstid?
Oj.. det är svårt. Men det blir nog sommaren!
25. Sover du med TVn på?
nej
26. Tycker du att du är gammal?
haha nej det tycker jag inte
27. Är du mörkrädd?
ja, ibland
28. Gillar du ditt liv just nu?
ja, dumt att klaga ;)
29. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
Haha japp.
30. Har du bra syn?
Ja det har jag.
31. Var är dina föräldrar just nu
Hemma, någonstans.
32. Vad har du på dig just nu?
Green Day tröja, och hotpants.
33. Vad var det senaste du köpte?
Pizza i ondes.
34. Hatar du mer än 3 personer?
Hata är ett sånt stakt ord..
35. Använder du sushipinnar?
Nej, kan inte äta med det. 
36. Äger du ett vapen?
Haha nej, men min litte bror har 2 luft gevär.
37. Gillar du ditt hår?
När jag plattat det så.
38. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Båda.
39. Hur ofta använder du MSN?
Typ varje dag?


Jag just nu..

Just nu sitter jag i vårat nya glas hus, som nästan är klart.
Solen har tittat fram nu med, och det luktar grillat, kan det bli bättre?
Idag har jag inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig, men det känns ändå bra, det är ju sommarlov, då ska man ta det lungt.  Har inte alls något att skriva så vi slutar här.



kärlek på bilden !!

Fredag.

Idag är det fredag,  jag vet inte alls vad som händer idag. Just nu ligger jag ute och solar, fast det är molning ute. Sitter och lyssna på sommar pratarna, om någon fest fixare.
Sen håller ajg på att bli förskyld.. Precis vad jag vill bli nu.

NU ska jag gå ut igen! Ha det!

förlåt!

Shit, skärpning nu!
Jag är hemma, men kan knappt andas, eller se, jätte mycker allergi.
Kom precis hem, igår var jag hos Emo, va ute på stranden, och bara chillade, kollade film, och annat.
HAHA, det har typ inte hänt något alls... HAHA.

Snart ska jag duscha, och sen fixa mig, för ikväll är det min låssas mormors fördelsedag. Så då blir det att fira henne. GOOOD MAAAT!! Och vi ska träffa mini kusinerna. Fast så små är de intte. HAHAH, nej, nu blir det att ducsha, och sen sova. HA det lovar att blogga mer imon! ;D


GOD NATT!!

God Natt, nu blir det att sova, imon övningsköra och sen hem till Emo, vet inte om det kommer bli ngt bloggande imon. GOD NATT!!  ♥♥♥


Universums slut...

"om 5 miljader går universum in  ett svart hål. Vi kommer inte leva länge till då..." snacka från teven.
Mamma skriker utifrån ett rum: " JAG HAR STRESSFETT!!!!"
och pappa svarar: "Ja, älskling jag förstår dig, jag lider med av det nu..."


HAHAHA så gulliga de är .

Hemma.

Nu är jag hemma, efter en natt hos Sofia, med kenes mat, glass, pizza, cheesballs, choklad och cola, och bilar filmen. Igår var bara en chill dag, låg och sov i soffan och orkade knappt resa mig, haha tur att det finns hemkörning på pizza.

Igår körde jag med körskolan med, gick bra. Förutom att jag blandar ihop höger och vänster när jag är nervös. HAHA, men annars gick det bra. Tänk vadx skönt att ha körkort. Fast måste ha en bil med. Men det fixar vi när jag har körkort.

Senare idag ska jag till stan träffa kusinen, saknat henne! Länge sedan vi sågs och snackade. Men först mat.


Bild från Lördagen


HELGEN!!!

Förlåt för att uppdateringen har sugit. Men nu ska jag berätta om helgen.

I fredes åkte vi till falkenberg, på morgonen, och badade så fort vi kom dit, sen satt vi och chillade och hade super mysigt. Träffade massa nytt folk. 2 söta killar började spela gittar, guud! Man smälte! Sen var det massa annat folk, en tjej vi träffade i fredes, smsa mig idag och frågade om jag kunnde komma igen, och stanna i en vecka. Tur att man bor nära falkenberg. iaf vid 4 gick vi och la oss, 8 i stugan, jag skulle sova på en luftmadrass, när jag vaknade låg jag jämte Amanda... Vet inte hur det hände.

Vaknade vid 9 av västa huvudverken, och för att det var så varmt. Så jag och Amanda tog med oss ett täckte ut, la oss i skugga, och hittade Adam ute, HAHHA. Vid 11 blev jag hämtad. Hemma sov jag, började fixa mig och åt.

Sen bussen till stan, hem till Babbi och fixade mig. Klockan 9 åkte vi till Hylte, Åkte buss i en timme! HAHHA, Kommer fram och har skit kul på Mys fest. Sista bussen går hem 20 över 1. Då va det dax att åka buss igen, jag somnade..  Tog bussen hem 20 i 3, fullt med folk på bussen. Är hemma vid 10 i 4, trött och hungring.

Så nu idag har jag sovit, och ätit. Emo skulle kommit, men han missade bussen, och nästa går inte förens vid 7, så han kommer nog inte. Så jag får vara ensam idag.



Gammal bild på Sofia, jag och Amanda.



Elina <3


Tänk den dagen jag står utanför din dörr, med en resväska. SAAKNAR DIG !


Packar...

HAHA, just nu packar jag för fullt, imon ska vi nämligen till Falkenberg, Jag, Sofia och Amanda ska upp och träffa Sofias kille och hans kompisar. Kommer bli skit kul, fast inte lika kul att packa.. Jag är en sån som älskar packa ner massa onödigt. HAHHA, och det väger alltid så mycket när jag packar.. Aja, nu ska kolla packningen igen, hoppas bara det finns nödvändiga saker i där..



min packning i london.. ser ni, bara onödig skit...

Idag..

Idag flyttar min psykolog, min mamma, min bästa vän, MIN TVILLING!! Japp, idag är dagen då Elina flyttar, tycker verkligen det är jätte synd, men vad ska man göra likssom? Jag hoppas bara på det bästa och att hon får det bra uppe i Luleå!
Det roliga med mig och Elina är att vi så olika! Hon är annsvarsfull, måste verkligen planera allt, har aldrig glömt en penna till lektionen, och sen kommer lite oplanerat och gör lite vad som händer. När det gäller musik och mat, kläder, humor och allt är ganska lika. Den största skillnaden på oss är våra personligheter, verkligen varandras motsattser.. HAHA, men tror att det är därför vi kan ha så kul tillsammans!  
HAHA, minnena jag har med Elina finns kvar iaf, "Galet och oplanerat" är våran lag, massa dumma, roliga, idiotiska och oförglömliga saker har hänt oss.

Elina, tack för att du byta till hr. Du gjorde det mycker lättare på matte lektionerna, och under den tiden då jag gick i A klassen. Kommer sakna dig jätte mycker gumman! Hoppas du får det bra där uppe och jag kommer och hälsa på dig lite senare!!




denna bilden gillar Elina, HHAHA, hon sa att det var en bra bild för man ser inte vilka det är! ♥


KOMMER SAKNA DIG JÄTTE MYCKET NU, GLÖM INTE DET!!!! ♥ ♥ ♥


RSS 2.0